O nama

ABITUS d.o.o. je privatno društvo s ograničenom odgovornošću za inženjering poslove primarno iz strojarskih oblasti.

Pratimo najmodernije svjetske trendove i tehnologije te ih prilagođavamo specifičnim zahtjevima i potrebama investitora pri čemu poseban naglasak stavljamo na ukupnu cijenu investicije. U skladu s razvojem tehnologija obnovljivih izvora energije težimo projektiranju naprednih sustava (dizalice topline, solarni sustavi, kotlovnice na pelete, sustavi ventilacije s povratom otpadne topline, itd).

Tvrtka je tehnološki sposobna i opremljena efikasno i promptno obaviti svaki zahtjev koji postavi tržište.

Sukladno propisima i pravilima struke, poštujući zakonske uvjete gradnje te koristeći najnovija tehnička rješenja, tvrtka inzistira na poslovnoj izvrsnosti, visokoj kvaliteti, profesionalnom pristupu i poštivanju dogovorenih rokova. Ovakav način pristupa rješavanju problema rezultira zadovoljstvom naših klijenata, korisnika te naravno i nas.

Svu projektnu dokumentaciju strojarskih instalacija, ovisno o potrebama Investitora, možemo izraditi u 2D i 3D prikazu, za što koristimo profesionalne računalne programe. Pod instalacijama i uređajima razumijevaju se one energetske instalacije i uređaji koji su ugrađeni u građevinu kao njegov integralni dio u fizičkom smislu i koji zajedno s njim ostvaruju osnovnu namjenu građevine.